• Welkom op de website van Raymuur Klusbedrijf!
  • Wat u verzint, kunnen wij realiseren!
  • Voor alle werkzaamheden bij u in huis!
  • Betalen in termijnen is mogelijk in overleg.

Referenties

Keukenwandje betegeld

Feb 08, 2016 by Liesbeth Muurmans
Postcode: 5261CM 

Edgar heeft geweldig werk geleverd. We zijn zeer tevreden. Hij adviseert over eventuele mogelijkheden en is zeer behulpzaam. Verder werkt hij rustig en geconcentreerd en is bovendien een zeer aardige man. Zou hem iedereen aanbevelen.


Perfecte tegelwand

Sep 09, 2015 by P. van Dalsem
Postcode: 4901 NE 

Edgar is een absolute vakman. Hij werkt netjes en precies. Hij is bescheiden en denkt mee. Hij heeft hart voor zijn karwei. Edgar heeft bij ons de keuken betegeld. Geen gemakkelijk karwei ivm de schuine wanden.Maar dit bleek geen enkel probleem.Het resultaat is subliem. Een volgende keer komen we zeker terug!


Dec 04, 2012 by Olga
Postcode: 3564BX 

Edgar heeft prima werk (behangen, schilderen en betegelen) afgeleverd.
Hij werkt snel en netjes en is flexibel met zijn werktijden. Ook zijn tarieven zijn scherp geprijst.
Wij kunnen hem aanbevelen!


Betegelen douchewand

Nov 13, 2012 by Wendy van den Top
Postcode: 3524 BZ 

Edgar heeft bij ons uitstekend werk geleverd! Hij werkt nauwkeurig, snel en denkt graag met ons mee. Wij zijn erg blij met het resultaat!


Toilet vloer betegelen

Oct 28, 2012 by Mariska van zoeren
Postcode: 5658 

Portugese vloer gelegd in mijn toilet, heel mooi geworden, netjes gewerkt, erg fijn allemaal.


Appartement renovatie

Sep 24, 2012 by Hetty
Postcode: 5654 BE 

Heb appartement gekregen en die zag er verschrikkelijk uit, er moest alles opnieuw gedaan worden. Behangen, schilderen van radiatoren tot plafonds, laminaat leggen, kortom echt alles moest gedaan worden. Edgar heeft contact met mij opgenomen en zeer aantrekkelijke bod gedaan. Ik ben erg blij dat ik voor Edgar gekozen heb. Alles ziet er super strak uit nu! Wat ook belangrijk is dat Edgar geen rotzooi achterlaat en werkt hard door voor een perfecte eindresultaat. Volgende keer bel ik Edgar zeer zeker op voor een klus.


Keukenwand betegelt (2011) en laminaat (2012)

Sep 19, 2012 by Martijn Vrijmoed
Postcode: 2721 

Wat een vakman! Zowel het betegelen van de keukenwand als het leggen van laminaat over 75m2 is naar volle tevredenheid gebeurt. Voor elk probleem vindt Edgar een oplossing en denkt goed mee.

Edgar werkt snel, efficiënt, professioneel, pragmatisch en niet te vergeten tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Bij de volgende klus denken wij weer aan Edgar.

Bedankt!


Badkamer + toilet

Aug 11, 2012 by Dhr. Ankone
Postcode: 1071GK 

Een aardige betrouwbare vakman die een knap stuk werk laat zien. Alle kosten voor de tijd helder en geen verassingen. Enorm flexibel. Volgende klus zou ik hem zeker weer nemen. Had voor Edgar een aanbod van een andere "vak"man, gelukkig tijdig ingezien dat deze niet bekwaam was. Edgar gebeld en hij heeft wat moeten schruiven maar kon de opdracht nog tijdig voor ons uitvoeren.


Raymmur , USA 4.5 5.0 8 8 Edgar heeft geweldig werk geleverd. We zijn zeer tevreden. Hij adviseert over eventuele mogelijkheden en is zeer behulpzaam. Verder werkt hij rustig en geconcentreerd en is bovendi

Stuur uw referentie


Submit your review
* Required Field